Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

SYETEY-KOTZOUR

15. 11. 2010 11:25
bulvár nebude psát objektivně o ničem

...proč by zrovna na psí články měly mít zvláštní režim? Bulvár je třeba brát z rezervou.

Psí problém bude menší pokud bude větší trestní odpovědnost majitelů. Pokousání psem = bolestné, náhrada ušlé mzdy, pokuta a utracení psa. Ve vážnějších případech pak nepodmíněný trest. Částečně to tak již funguje....pokud se částečně dostane na samozřejmě, problémů ubyde.

Média na to nemají žádný vliv.

0 0
možnosti

dohlib

15. 11. 2010 12:23
Re: bulvár nebude psát objektivně o ničem

Pes ne nemůže bránit, i  když je v tom nevinně. Když o vás někdo napíše, že jste někoho zranil atp. a nebude to pravda, budete se hájit. Pes tuto možnost nemá.

A vaše měřítka trestu za pokousání jsou poněkud zvrácená. První tři body by se daly, ale není kousnutí jako kousnutí či pokousání. A za to že pes kousne, může člověk, protože samostatné psí smečky u nás nejsou. Když způsobí člověk člověku zranění, taky ho dají utratit ? Dáte někomu facku, on upadne a dají vás utratit....Rv

A média mají velký vliv, to se mýlíte. Většina lidí si názor utváří právě z médií a nemají svůj názor.

Když se o někom např. napíše, že je extrémista, lupič, násilník atd., je vytvořen o něm na veřejnosti obrázek a nálepka, která se těžko smývá. Můžete být anděl, ale všichni vás mají za ďábla....

0 0
možnosti

dohlib

15. 11. 2010 9:43
Pes pokousal, ale proč ?

Reaguji na poslední příspěvky. Že pes kousne, pokouše, se bohužel

stává. To je však jen důsledek toho, jak s ním člověk zachází. Příčina

je v člověku a jeho špatném vedení psa nebo jeho nezvládnutá výchova.

Odstraňme příčinu a zmizí i důsledek. 

0 0
možnosti

dohlib

15. 11. 2010 9:43
Re: Pes pokousal, ale proč ?

A že psa zkrotí kopanec ? Těch by měl dostat ten, kdo tohle napsal.

Agresivita plodí jen agresivitu. Psa lze vychovat po dobrém a po psím.

To že to někdo neumí či nechce pochopit. je smutné. Příště když na něj

někdo napřáhne ruku, či nohu, tak zaručeně kousne, protože se bude

bránit, aby nedostal. Pes, který je zvyklý, že ruka hladí, vás nekousne.

0 0
možnosti

Astaroth

15. 11. 2010 8:55
jakeze bestie

Ten posledni pripad s padem dejme tomu, ale co plno jinych pripadu? Pokousali psi cizi lidi? Pokousali. Tak jakepak copak.

0 0
možnosti

marka40

15. 11. 2010 8:27
Já se psů

strašně bojím, protože mne jednou pokousal pes, který utekl majiteli ze dveří, když je otevřel. Aniž bych si tohoto psa jakkoli všímala, přiběhl ke mně, zakousl se do nohy, vtom ho majitel nakopl, on se pustil a kousl do druhé. Když vidím volně pobíhajícího psa, mám rudo před očima. S tímto vašim článkem však naprosto souhlasím. R^

0 0
možnosti

kniga_sitara

14. 11. 2010 20:37
...

pes je selma, clovek vetsi...

0 0
možnosti

jaanaaa

14. 11. 2010 20:10
A ještě k tomu výrazu "bojové plemeno"

- to je taky pěkný nesmysl. Náš 37 kilový "mazlíček" se hodí na záda, jakmile k nám někdo příjde a jediné co očekává je drbání...  Kamarád má kokra, který by vás sežral na svačinu,vejít tam bez osobní ochrany domácího a i v jeho přítomnosti nepřestane vztekle štěkat dokud vás nevypudí....

0 0
možnosti

petrhajek.blog.idnes.cz

14. 11. 2010 23:01
Re: A ještě k tomu výrazu "bojové plemeno"

Kokři jsou totiž děsné svi.... V okolí jsme měli jednoho a šel bezdůvodně po naší čubě (a jako tak, že ji viděl přes ulici a úplně hysterčil, div nestrh pána do silnice), pak kolem něj jednou v rychlosti proběhla a ucvakl jí kus ucha. Pak jsme se přestěhovali, je tu jeden kokr a taky na ni úročí (naše čuba na vodítku, hysterický kokr pobíhá navolno a řve okolo... a nevzrušená panička krafe s kamarádkou. Takovou bych nakopal - ne psa).

0 0
možnosti

jaanaaa

14. 11. 2010 20:07
Lucie Bílá: Žiji se třemi muži!

A v článku se dozvíte, že jeden je brácha, druhý je syn a třetí je přítel. Normálnímu člověku je úplně u prd...e, kdo z příbuzenstva u ní bydlí, ale člověk chtivý senzace se po přečtení nadpisu chytí na udičku a pak  mu dojde jak naletěl. A stejně tak to funguje u nadpisu "Chlapec spadl do kotce mezi pitbuly a nepřežil".  Snad na tyhle "unterwassermany" taky někdy dojde :-)

0 0
možnosti

petrhajek.blog.idnes.cz

14. 11. 2010 19:55
Souhlas a karma

Je to přesně, jak jste psal - televize je komerční, tudíž je logické, že ji zajíma sledovanost a ne objektivita. Jediné, co by je k tomu mohlo donutit jsou morální normy samotných novinářů i lidí, kteří by neobjektivní zpravodajství ignorovali. To se bohužel nestane.

Mě je nejvíc na zvracení, když v nejmenované TV dají takovouto reportáž o krvelačných bestiích a na konci nějaká roztomilá štěňátka. Dost schizofrenní.

V tomto konkrétním případě: chlapec zemřel pádem, psy nechali usmrtit. To mi připomíná starověk, kdy se s panovníkem zabíjeli otroci a jeho žena, aby měl na onom světe dobrovod. Ale my - my jsme přece ti nejcivilizovanější.  Jen ten rozdíl není tak zřetelný.

PS: jen ta koncovka o Afghanistánu je dost neštastná a zbytečná. Jednak to s problémem nijak nesouvisí a druhak je to asi docela komplikovanější otázka.

0 0
možnosti

dohlib

14. 11. 2010 21:22
Re: Souhlas a karma

Děkuji za Váš názor, koncovku jsem napsal jak jsem napsal. Prostě mne to napadlo ve 3:30 a bylo to tam....zase někteří mi psali na e-mail, že se jim to líbilo, jak jsem si ještě "rýpnul do vedlejší koleje"...

0 0
možnosti

Ježikača

14. 11. 2010 19:53
výborně,

naprosto souhlasím

0 0
možnosti

benito.juarez

14. 11. 2010 19:14
Nedělejte za psů bestie,

mnohem lepší jsou klobásy.

0 0
možnosti

dohlib

14. 11. 2010 19:37
Re: Nedělejte za psů bestie,

Sám jste bestie a z vás klobásy by nikdo nejedl. Však boží mlýny melou pomalu ale jistě a na takové jao vy jednou dojde.

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3201x
Jsem rád, když se o problémech či tématech hovoří a hlavně ať mají prostor všechny názory, pokud jsou samozřejmě v mezích slušnosti a zákonů. A nemám rád, když se pomlouvá či nepravdivě informuje za zády. Jinak mne baví poznávat krásné přírodní scenérie a krásy světa.

Seznam rubrik