Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No já si kvůli práci koupil známku na měsíc. Do Břeclavi jsem jel z Brna po dálnici jednou a zpět taky tak. Břeclav - Brno bylo dobré až téměř k Brnu, ale od průmyslové zóny jsem se na místo určení do Tábora sunul celkem 84 minut. Břeclav-Brno 38 minut. Ťok, ťok, ťok, kde je tady cvok.

1 0
možnosti

Také nechápu opakované dlouhodobé opravování stejných úseků i mimo dálnice, které nejsou z daleka tak rozbité jako jinde.

3 0
možnosti

Tak Moravu okolo Brna nemá cenu komentovat. Jednoduše parkoviště.

D5 Praha Plzeň 14 - 20 Km dále 40 - 50 Km v jednom jízdním pruhu. Zkoušet objet první úsek přes Beroun je snad ještě větší katastrofa. Nesliboval někdo před pár lety, než začala rekonstrukce D1, že budou zachovány dva zúžené jízdní pruhy v každém směru. U Berouna každodenní popojíždějící kolona skoro na hodinu.

Zbytečně spálené pohonné hmoty o exhalacích nemluvě. V sobotu okolo 17 hodiny

pár dělníčků, kteří opravují protihlukovou zeď, jinak nikde ani noha !!!! ;-€;-€;-€

7 0
možnosti
Foto

Kdo vyloženě nepotřebuje jezdit po české dálnici (to jest přesněji - po kousku normální silnice a dál NIC) z důvodů podnikatelsko-výdělečných, tak se skutečně nedivím, že je u nás již málokdo ochoten platit za dálniční známku 1.500 Kč za docela trapné "posouvání se" po staveništi. Aby mi nebyl příspěvek jako "nekultivovaný" smazán, nemohu to vyjádřit těmi správnými slovy a správný výraz si prosím domyslete...8-o

4 0
možnosti
Foto

No já si koupil po letech jen za 310 Kč desetidenní a dlouho si ani takovou nekoupím...!!

2 0
možnosti

A to se ještě v rozhlase chlubí, že máme z postsocialistických zemí nejlepší dálnice.....no a jeďte se podívat do Maďarska či dokonce do Polska. Obchvat Wroclawi hotový a navíc pokračuje až do Waršawy dálnicí, jakou jste v životě neviděli, zatím nezpoplatněno a nikde se o tom nemluví. Jak jen to ti kluci polský dělaj....?:-)

8 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS