Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LO

L.Odarčenková.blog.iDNES.cz

14. 11. 2010 19:00
Vše, co jste napsal,

bych podepsala vlastní krví !!! Díky - Ludmila R^R^R^R^R^

0 0
možnosti
LD

dohlib

14. 11. 2010 19:37
Re: Vše, co jste napsal,

Děkuji R^

0 0
možnosti

jrc

14. 11. 2010 17:45
Nedělejte ze psů neviňátka !

Jsou to zvířata a na tom ani básník nemůže nic změnit. Když nebudou mít žrádlo, tak sežerou i chovatele, pokud budou mít sílu a příležitost. Ožrané mrtvoly zemřelých majitelů psů, to samozřejmě potvrzují.

O tom, že chovatelům se musí zásadně zpřísnit podmínky pro chov bojových, či agresivních plemen a jejich kříženců se nedá diskutovat. (povinná účast na cvičáku, každý druhý den) (bez náhubku se nesmí přiblížit k člověku na 5m)

Pokousané děti, lidé i malí psi jsou smutným mementem neodpovědnosti jejich chovatelů.

Pokud to nepomůže, musí přijít zákaz jejich chovu.

Člověk nesmí být obtěžován, či ohrožován zvířetem! Tak si páni chovatelé udělejte pořádek napřed mezi sebou a nebrečte, že vás lidé mají plné zuby, pokud pes pokouše jakékoliv dítě, či dospělou osobu. Ono se totiž mnoho případů ani nezveřejňuje !

0 0
možnosti
LD

dohlib

14. 11. 2010 18:50
Re: Nedělejte ze psů neviňátka !

Je vidět, že psům vůbec nerozumíte. U nich je důležitější výchova než cvičákovský dril. Povinná účast na cvičáku  s tím nic neudělá.

A když lidé pod vlivem alkoholu páchají trestné činy, taky zakážete alkohol ? Zakážete jezdit auty, protože denně zemře na silnicích x lidí ?

Za psa odpovídá jeho majitel - člověk. Stejně jako člověk řídí auto, tak i ovládá či neovládá psa. A článek nebyl o tom, jak nemáte rád psy, ale o médiích co neúplně či

nepravdivě informují na úkor leckdy nevinných psů, tedy jste od tématu.

Apropó, jak by jste se cítil, když vás odsoudí k trestu smrti za čin, který jste nespáchal a nemáte možnost ani hájit ?

0 0
možnosti
ZV

fichifi

14. 11. 2010 15:05
Jen malá

poznámka k diskuzi. Pes je šelma, umí a může ublížit nebo zabít a jenom nezodpovědný a prostomyslný majitel může říct: ,,Můj pes by nikdy....". Měla jsem za svůj život tři psí kamarády (dva NO a rotvailera). Byli báječní, cvičení, poslušní a vychovaní. Ale nikdy bych za ně ruku do ohně nedala a vždycky jsem měla na paměti, že jsou to ,,jen" zvířata.

0 0
možnosti

abrakus

14. 11. 2010 15:26
Re: Jen malá

no, nevím, co jste chtěla říct, ale já naopak mám na zřeteli, že moji psi nejsou "jen" zvířata ...

0 0
možnosti
H

hafusak2

14. 11. 2010 13:59
Na tn.cz píše příbuzná - očitá svědkyně,

že se jednalo o rotvíky a ne o pibuly. Navíc, že dítě nekousali, ale olizovali - tj. snažili se mu po svém /psím/ pomoci. Zveřejnit pravdu? To by nebylo nic pro bulvární senzaci za každou cenu.Rv

0 0
možnosti
AS

viveka

14. 11. 2010 14:24
Re: Na tn.cz píše příbuzná - očitá svědkyně,

O bulváru to víme, ale pokud je dal majitel kvůli tomuhle utratit, tak je magor.

0 0
možnosti
P

paul369

14. 11. 2010 10:05
Souhlasím s tím, že kdejaký pisálek

si zvyšuje zájem o svůj článek někdy až neetickým způsobem. Extrémem v těchto případech je bulvár. Ndpisy článků absolutně nemají nic společného s jejich obsahem.

0 0
možnosti
AS

viveka

14. 11. 2010 8:51
Ty psy skutečně utratili?

Tak to je teda síla. Rv

0 0
možnosti
LD

dohlib

14. 11. 2010 10:46
Re: Ty psy skutečně utratili?

Slyšel jsem to v TV. Prý majitel je dal v afektu utratit, i když si myslím, že jsou v tom nevinně....Rv

0 0
možnosti
AS

viveka

14. 11. 2010 8:47
Cituji z kynologické diskuze:

byla jsem při nátáčení jednoho šotu do jedné z našich komerčních tv a úplně mi to stačilo [] Pes - piťas, amstaf, spíš kříženec hodné zvíře, i v útulku, kam byl převezen naprosto v poho, ale doma "bezdůvodně", dle slov reportéra "brutálně" zaútočil na paničku, nebo páníčka (už nevím), ten skončil mimochodem s roztrženou kůži na ruce, což spravilo pár stehů, no fakt brutální útok "bojového psa" (co mu doma udělali netuším). Pes byl na žádost štábu přemišťován z jednoho kotce do druhého, než přišli na to, v kterém je nejhorší světlo a kde pes bude vypadat nejhůř. Pak ho hodných 5 minut dráždili, aby pes alespoň štěkl, no, pes nic, nalepil se na mříže a přátelsky mrskal ocasem. Nakonec se podařílo, psa přimět k tomu, aby alespoň vyskočil a štěkl (jestli si dobře vzpomínám na balónek nebo peška). To byl také jediný záběr na psa, který byl následně v tv použit (pochopitelně bez toho peška). Takže jsem bez iluzí ohledně jakýchkoliv videí, o reportážích našich komerčních tv stanic nemluvě.

0 0
možnosti
RZD

Rudolf z Deywitz

14. 11. 2010 8:31
Média o psech,

0 0
možnosti
AT

Antek

14. 11. 2010 6:59
Je to hnus velebnosti

Média při honbě za senzacemi kolikrát překroutí pravdu tak,jak jim jde do krámu.Nechtěl bych být nějaká celebrita,která je sledovaná na každém kroku.Člověk prohodí dvě slova s nějakou ženou a hned je v médiích,že se ten a ten rozvádí,že podvádí,atd.To aby ty celebrity měly kachní žaludek.

0 0
možnosti
KS

Tuubeen

14. 11. 2010 4:12
Také mě to překvapilo.

"Dite spadlo mezi rotvajlery, je mrtve", nebo tak nejak ty zpravy zacinaly, az po chvili se clovek dozvi, ze psi ho tam pravdepodobne jen nasli uz po smrti... Ale lide asi holt radi krvaky jeste krvavejsi, tak jim je televize doprava, bez ohledu na realitu. Jenze, jak spravne pisete, manipulace s fakty se v mediich netyka jen psu, ale uplne vseho... :-(

0 0
možnosti
  • Počet článků 14
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3201x
Jsem rád, když se o problémech či tématech hovoří a hlavně ať mají prostor všechny názory, pokud jsou samozřejmě v mezích slušnosti a zákonů. A nemám rád, když se pomlouvá či nepravdivě informuje za zády. Jinak mne baví poznávat krásné přírodní scenérie a krásy světa.

Seznam rubrik